fbpx

Dental Art Team MK

Спец. д-р Соња Ристеска Стојаноска

Запознајте ја Спец. Д-р Соња Ристеска Стојаноска, специјалист ортодонт во ПЗУ Дентал Арт. Дипломирала на стоматолошкиот факултет во Скопје во 2005 година, а во 2009 година се стекнува со звање Специјалист ортодонт. Др. Соња има обавено стручен престој на клиниката за ортодонција при Universitätsklinikum Frankfurt во Франфурт, Германија во 2009. Редовно посетува бројни семинари, симпозиуми и светски конгреси каде континуирано…

Спец. д-р Јана Милутиновиќ

Спец. д-р Јана Милутиновиќ

Спец. по пародонтологија

Запознајте ја Спец. Д-р Јана Милутиновиќ, специјалист пародонтолог во ПЗУ Дентал Арт. Дипломирала на стоматолошкиот факултет во Пловдив, Р. Бугарија во 2011 година, а во 2020 се стекнува со титула Специјалист пародонтолог. Др. Јана е дел од тимот на ПЗУ Дентал Арт поликлиника од 2019 година. Во 2018 година успешно се стекнува со титулата магистер по науки. Својот магистерски труд…

Д-р Тања Пејковска Ристовска

Доктор по стоматологија со 14 годишно работно искуство во областа на општата стоматологија, применувајќи ги најсовремените методи е веќе етаблирана како врвен професионалец. Својата екпертиза во областа на ендодонцијата ја добива на голем број меѓународни обуки како што се ендодотски техники користејќи Protaper System, ендодонтски третмани под магнификација со дентален оперативен микроскоп, како и бројни обуки во областа на естетската…

Д-р Александра Николовска

Д-р Александра Николовска

Општ стоматолог

Д-р Александра Николовска дипломирала на Стоматолошкиот факултет во Скопје во 2008 година. Своето 15 годишно работно искуство го стекнува со секојдневната работа во стоматолошките ординации. Д-р Александра постојано го надградува своето знаење со континуирана едукација. Докторката има познавање на англиски, германски и албански јазик.

Ивана Тасовски

Ивана Тасовски

Стоматолошка сестра
Габриела Стојанова

Габриела Стојанова

Стоматолошка сестра
Теа Коневска

Теа Коневска

Дентален асистен
Милка Наумовска

Милка Наумовска

Администратор