fbpx

Нашиот тим

Високо Квалификувани Стоматолози

Тим Од Професионалци

Спец. д-р Јана Милутиновиќ

Спец. по пародонтологија

Д-р Гоце Наунов

Општ стоматолог

Д-р Александра Николовска

Општ стоматолог

Ивана Тасовски

Стоматолошка сестра

Дарија Крстевска

Стоматолошка сестра

Габриела Стојанова

Стоматолошка сестра

Теа Коневска

Дентален асистен

Енџел Сума

Стоматолошка сестра

Милка Наумовска

Администратор

Росица Турмакоска

Администратор
Закажете го Вашиот преглед денес!