fbpx

Тestimonials MKD

Х.И. (Норвешка)

Повеќе од 6 години нашите насмевки ги доверуваме на Др. Соња Ристеска Стојаноска и нејзиниот тим – јас, мојата сопруга и нашите ќерки. Живееме во Норвешка и изминатава година патувавме до Скопје за било што и да ни беше потребно. Др. Соња остана нашиот стоматолог. Зошто го правевме тоа? Заради довербата во др. Соња и нејзиниот тим. Да бидам искрен,…

Прочитај повеќе

А.С. (Република Македонија)

Имав прилика да работам со Дентал Арт, др. Соња и го имав најдоброто искуство возможно кое искрено го препорачувам. После 4 години носење фиксни протези во друга стоматолошка ординација, успејаа да најдат совршено решение за мојот случај и го реализираа само за неколку месеци – како што планираа. Случајот беше доста комплициран: бараше дополнителни предни заби и да се направи…

Прочитај повеќе

Д.А. (Сиднеј, Австралија)

Само најдобрите препораки за овие дечки! Многу ми е драго што ми беа препорачани од мој пријател кој имал третман во Дентал Арт Поликлиника кога патувал во Македонија. Беше многу задоволен од нивната работа, квалитет и професиналност со насмевка. Се јавив во клиниката и дискутиравме за мојот третман пред да патувам, имајќи предвид дека времетраењето на патувањето и времето на…

Прочитај повеќе

И.В. (Дубаи)

Совршено сработена работа за мојата Холивудска насмевка и поправањето на 2 заба на мојот сопруг! Живееме со години во Дубаи и бевме кај неколку стоматолози но искуството во Дентал Арт Поликлиниката во Македонија од др. Соња Ристеска беше извонредно. Клиниката е толку чиста и организирана со најсовремената опрема и материјали. Др. Соња ми беше препорачана од целото семејство. Крајно професионална…

Прочитај повеќе

Н.Ј.

Најпрофесионалниот тим во Скопје. Ги ставив моите протези тука и никогаш немав лошо искуство. Сега сум многу задоволна со мојата насмевка. Др. Соња прави ЧУДА и ги остварува соништата. ??? Продолжете со добрата работа!

Прочитај повеќе