fbpx

Х.И. (Норвешка)

Повеќе од 6 години нашите насмевки ги доверуваме на Др. Соња Ристеска Стојаноска и нејзиниот тим – јас, мојата сопруга и нашите ќерки. Живееме во Норвешка и изминатава година патувавме до Скопје за било што и да ни беше потребно. Др. Соња остана нашиот стоматолог. Зошто го правевме тоа? Заради довербата во др. Соња и нејзиниот тим. Да бидам искрен, болката во забите беше се поголема после секоја посета на стоматолог. Овде не е така, никаква болка, а дури ни финансиски не „болеше“. Девојките ставија фиксни протези. После еден месец носење резултатите беа ФАНТАСТИЧНИ. Ги препорачувам од се срце за што и да ви треба. Мислам дека нема подобра гаранција за квалитетот од задоволен муштерија! Фала ти др. Соња и мислам дека нашиот следен термин ќе биде наскоро. Убаво лето на сите со блескави насмевки!