fbpx

Н.Ј.

Најпрофесионалниот тим во Скопје. Ги ставив моите протези тука и никогаш немав лошо искуство. Сега сум многу задоволна со мојата насмевка. Др. Соња прави ЧУДА и ги остварува соништата. ??? Продолжете со добрата работа!