fbpx

И.В. (Дубаи)

Совршено сработена работа за мојата Холивудска насмевка и поправањето на 2 заба на мојот сопруг! Живееме со години во Дубаи и бевме кај неколку стоматолози но искуството во Дентал Арт Поликлиниката во Македонија од др. Соња Ристеска беше извонредно. Клиниката е толку чиста и организирана со најсовремената опрема и материјали. Др. Соња ми беше препорачана од целото семејство. Крајно професионална – од консултациите до крајниот резултат, внимателна за да испорача квалитетна услуга, полна со знаење, многу искусна и секогаш насмеана позитивна личност. Исто така, би сакала да ги спомнам и останатите луѓе во клиниката. Тие се многу пријателски настроени, секогаш од помош и полни со поддршка. Пример за тимска работа! Целосно ја препорачувам др. Соња Ристеска – Поликлиника Дентал Арт Скопје.
Конечно ја имам мојата самоуверена Холивудска насмевка! ?

? За целата ваша работа!