fbpx

А.С. (Република Македонија)

Имав прилика да работам со Дентал Арт, др. Соња и го имав најдоброто искуство возможно кое искрено го препорачувам. После 4 години носење фиксни протези во друга стоматолошка ординација, успејаа да најдат совршено решение за мојот случај и го реализираа само за неколку месеци – како што планираа. Случајот беше доста комплициран: бараше дополнителни предни заби и да се направи простор за нив. Бев ислушан, советуван и имав можност да избирам низ целиот процес имајќи го предвид моето здравје, очекувања и финансиски можности. Бев третиран како ВИП личност, а резултатот е извонреден. Срдечно ги препорачувам Дентал Арт и доколку е потребно ќе дадам дополнителни информации во порака.