Нашиот тим

Високо Квалификувани Стоматолози

Тим Од Професионалци

Д-р Јана Милутиновиќ

Општ стоматолог

Енџел Сума

Дентален асистент

Ивана Тасовски

Дентален асистент

Амра Дестанова

Дентален асистент

Анастасија Ѓорѓиевска

Дентален асистент

Маја Андонова Митева

Забен техничар

Зорица Димитрова

Администратор
Закажете го Вашиот преглед денес!