За нас

Добродојдовте во Дентал Арт

Дентал арт е современа стоматолошка поликлиника сместена во центарот на Скопје, во која можете да добиете целосен третман во удобна и релаксирачка средина. Основана од спец.др. Соња Ристеска Стојаноска во 2006, оваа клиника е опремена со најнови материјали и техничка опрема со цел да обезбедиме квалитетна нега за нашите пациенти, без дополнително чекање.
Дентал арт нуди и високо квалитетни третмани во своите специјалности ортодонција и орална хирургија како и од општа и естетска стоматологија , пародонтологија и орална хирургија со имплантологија.
Нашиот тим е посветен на оралното здравје на Вашето цело семејство, нудејќи топла и пријатна средина за деца и возрасни. Се трудиме да ги направиме Вашите посети удобни, а Вашите третмани да бидат завршени брзо и ефикасно.
Нашиот тим ќе помогне секој пациент да добие врвно дентално здравје и прекрасна насмевка.
Ние се грижиме за Вашето здравје и здравјето на Вашето семејство.

Нашите пациенти кажуваат:

Многу добро

С. Б.

Чиста 5ка сте !!!

Д. С.

Со забите кршам ореви
☆☆☆☆☆ Се шегувам сите ѕвезди сте ги заслужиле.

И. Г.

Одлично, презадоволен сум, секоја чест! Продолжете така

М. М.

Секоја чест, едноставно најдобри! Да можам 100 звезди ке ви дадам 

З. Ј.

Најдобри во секој поглед! Услуга и стручност доведени до перфекција

А. Ф.

Одлични

М. П.

Високо Квалификувани Стоматолози

Тим од професионалци
Нашите клиенти ги оценија нашите услуги:
Заштита од кариес 98%
Болести на непца 99%
Естетска стоматологија 100%
Ортодонција 98%

Ние Сме Овде За Да Ви Помогнеме

Контакт
Адолф Циборовски бр. 20/2aСкопје
+389 2 3239 360+389 78 254 030
contact@dental-art.com.mk
Пон - Пет: 10:00 - 20:00