Home

Добродојдовте во поликлиника Дентал Арт!

Дентал Арт е современа стоматолошка поликлиника основана во 2006 – која располага со експертизата на 4 доктори специјалисти и асистенти со повеќе од десетгодишно искуство. Вам Ви овозможуваме професионални стоматолошки третмани по најдобри цени!

Најсовремената технологија која се користи во стоматологијата за да се обезбедат совршени и долготрајни резултати ја прави грижата за Вашите заби сé поскапа. Да се најде стоматолошка клиника која ќе обезбеди најквалитетни услуги и да биде истовремено ценовно прифатлива е „невозможна мисија“.

Нашата мисија:Креираме здрави и убави насмевки!

Со цел да ја реализираме нашата мисија ние:

- сме посветени да им овозможиме целосна достапност и конзистентност на нашите пациенти со вработени кои се тука со полно работно време;

- промовираме удобна, релаксирачка и топла клиничка средина за возрасни, како и за деца;

- ја користиме најсовремената високо-квалитетна технологија и материјали за да го обезбедиме најдобриот третман за пациентот, во најбрз можен рок;

-се грижиме за благосостојбата на нашите пациенти – обезбедувајќи го највисокото ниво на хигиена во нашата клиника и безболни ласерски третмани.

Успешните приказни зад нассе синергија на квалитетните третмани и одлични цени.

Во исчекување сме да Ви посакаме „добредојде“ во нашето стоматолошко семејство!

Закажете го Вашиот преглед денес!

Потребна Ви е итна помош? Побарајте нé!

+389 2 3239 360
Кои сме ние?

Нашата мисија: Креираме здрави и убави насмевки!

Само високо квалификувани стоматолози

Нашиот тим располага со специјалисти кои имаат неизмерно долгогодишно искуство!

Високо квалификувани стоматолози

Тим од професионалци
10 причини зошто луѓето нé избираат нас:
  1. Повеќе од 10 години искуство;
  2. Целосна орална нега на највисоко ниво;
  3. Инклузивни стоматолошки услуги;
  4. Долготрајни убави насмевки;
  5. Фер цени;
  6. Нема болка;
  7. Водечка технологија;
  8. Хигиена на највисоко ниво;
  9. Само високо квалификувани специјалисти во областа на стоматологијата;
  10. Лоцирани во центарот на градот
Повеќе за нас
Нашите клиенти ги оценија нашите услуги:
Заштита од кариес 98%
Болести на непца 99%
Естетска стоматологија 100%
Ортодонција 98%

Нашите пациенти кажуваат:

Многу добро

С. Б.

Чиста 5ка сте !!!

Д. С.

Со забите кршам ореви
☆☆☆☆☆ Се шегувам сите ѕвезди сте ги заслужиле.

И. Г.

Одлично, презадоволен сум, секоја чест! Продолжете така

М. М.

Секоја чест, едноставно најдобри! Да можам 100 звезди ке ви дадам 

З. Ј.

Најдобри во секој поглед! Услуга и стручност доведени до перфекција

А. Ф.

Одлични

М. П.

Тука сме за да Ви помогнеме!

Контакт
Адолф Циборовски бр. 20/2aСкопје
+389 2 3239 360+389 78 254 030
contact@dental-art.com.mk
Пон - Пет: 10:00 - 20:00

Начини на плаќање

Плаќање во готово со денари
Плаќање со дебитна / кредитна картичка
Плаќање до 12 месечни ратисо Diners картичка
Cashback со НЛБ Happy картичка

Закажете преглед за Вашата насмевка !

+389 2 3239 360